„A pillanat múlékony: akik számára csak holnap kezdődik az élet,
a ma elmulasztott tegnappá zsugorodik.” (Tatiosz)
Nyitóoldal Munkatársaink Rendelőink

Széleskörű állapotfelmérés:
 
Talán a legfontosabb terület. Az így kapott információk elemzése alapján vendégeinknek személyre szabott terápiát tudunk javasolni, ami a hatékonyság egyik záloga. A páciens problémájának meghallgatása után, több kérdést teszünk fel. Ezt követi a kéz, a nyelv és egyéb testfelszíni jelek megtekintése, majd a pulzus, a has, a hát tapintásos vizsgálata. A kapott információkat a Hagyományos Kínai Orvoslásban is használt módon elemezzük. Az adatok gyors értékelése után tervezzük meg vendégeink számára az optimális terápiát.
Juglandis® reflexológia:
 
Két formája ismert. Alkalmazzák frissítő masszázsok részeként és betegség esetén gyógyterápiára is. Rendelőnkben speciális saját fejlesztésű rendszert alkalmazunk, amely rendkívül hatékony.
Kiemelten hasznos méregtelenítésre, gerinctől kiinduló problémák (gerincsérv, lumbágó, nyaki merevség, derékfájás, hátfájás, stb.) kezelésére. Emésztőrendszeri panaszok (székrekedés, puffadás, gyomor tájéki fájdalom) esetén.
Tui-na terápia:
Hagyományos értelemben a Kínai masszázst jeleni. Ez a tradícionális módszer az egyik leghatékonyabb kezelés és egyben rendelőnk specialitása is.
Kiemelten hasznos bármely mozgásszervi problémánál, neuralgiáknál pl. a krónikus fejfájás kezelésénél, belgyógyászati betegségeknél pl. magas vérnyomás, veseproblémák, emésztőrendszeri betegségek kiegészítő terápiájaként. Talán legnagyobb értéke a lelki és a fizikai kondíció megtartásában, helyreállításában van.
Auriculó terápia:
A fülön végzett kezeléseket jelenti. Tudományosan igazolt hatásmechanizmussal rendelkezik. Bármely testi és lelki probléma esetén kimagaslóan segíti az egészség helyreállítását.
 
Cégünk jelentős szerepet tölt be az egészségmegőrzés területén. Kombinált regeneráló kezeléseink hasznosak mindenki számára.